Pagini

joi, 2 iulie 2009

Fotografie. De la zero la megapixel

Carturestiul din Timisoara vine cu o initiativa grozava. Cei din staff s-au tot gandit la diferite metode prin care sa ne infrumuseteze vara. Si au gasit cea mai buna alternativa. Ei au hotarat sa livreze, in aceasta perioada, pe langa binecunoscutul si apreciatul ceai, o serie de scoli de vara gratuite.

Primul proiect se adreseaza pasionatilor de fotografie. Doritorii pot participa la un curs foto sustinut de fotograful profesionist Cristian Tzecu.

Daca te regasesti in urmatorul anunt, atunci e cazul sa fii prezent la prima intalnire din incinta Carturestiului, programata pe data de 6 iulie 2009, cu incepere de la ora 19:

"Iti doresti de nu stiu cand sa treci de la poze la fotografii, ti-ai luat direct un DSLR respectabil si intentiile iti sunt bune, dar butoanele… prea multe. Asa ca aparatul tau ambitios tot pe modul Auto ramane, folosit la 10% din capacitatea lui. Ai ochi, dar nu si aplecare autodidactica, ai idei, dar nu si informatii. Nu ai scoala de foto, dar pofta de invatat da. Pentru ca avem mintea mai deschisa decat o diafragma F1, pricepem toate acestea si te chemam la o scoala de fotografie deschisa oricui are pofta sa treaca repede de la zero cunostinte la fotografii reglate cinstit."

Cursurile sunt in numar de 4 si toate vor avea loc in ceainaria librariei Carturesti de pe Mercy 7.

2 comentarii:

Anca spunea...

duude, super tare. poate ma duc si eu:) sa vad ce zice Tzecu

Claudia Spridon spunea...

hehe:D super tare! bine ca ti-am dat info. si eu voiam cand eram in timi sa fac un curs foto cu Tzecu:((