Pagini

luni, 29 iunie 2009

Lupta pentru putere


O lume plina de imbecili! Imi pastrez tonul revoltator din postul precedent. Unii oameni, n-au ce face. Sau au prea mult timp liber la dispozitie. Or, daca nu au prea mult timp liber, il cauta cu tot dinadinsul. Si al naibii ca...il gasesc de fiecare data.

De ce incep asa? Poi ca ramai tampit/traznit/picat din luna, cand vezi cum unii indivizi, din prea multa dorinta de a-si pastra un anumit statut, recurg la orice, doar ca sa-si mentina functia intr-o structura(hai sa-i spunem ONG). Bine, in discutie e o functie importanta(hai sa o numim vicepresedintie), aducatoare de numeroase beneficii si satisfactii personale. Normal ca atunci cand stii ca totul e "lapte si miere", ai acces la "enshpe" mii de informatii de care altii(la fel de studenti ca si tine) sunt privati, nu-ti prea vine sa iti iei talpasita si sa pleci cu coada intre picioare. Nici macar atunci cand ceilalti oameni din structura vor sa te inlature, datorita faptului ca nu te mai ridici la nivelul asteptarilor.

In lupta pentru putere, se dau numeroase batalii. Si inving de fiecare data, nu indivizii cei mai puternici or inteligenti, ci oamenii care au sustinere. Cam asa se procedeaza peste tot. In orice ierarhie, la orice nivel. Pare a fi o regula general valabila. Aveau OSUT-istii un slogan: urmeaza turma. Multi se ghideaza dupa el.

IN LOC DE CONCLUZII:
E nasol cand uneori, cei pe care i-ai considerat prieteni si coechipieri, "ti-o trag" fix in momentul in care te astepti mai putin. Si nu oricum. Ci "ti-o trag" cu muuulta nesimtire. Si bineinteles ca "ti-o trag" pe la spate. Ca asa e frumos si la moda nowdays ;))

Cea mai tare faza e ca oricum ajungi sa ii prinzi cu matza-n sac. Putina indemanare si putin ajutor de la cei care se pricep la hackereala sunt suficiente(prietenii stiu DC), pentru a le veni de hac nesimtitilor cu prea mult timp liber la dispozitie si prea multa invidie la nivelul neuronului.


(nota: orice asemanare cu personaje reale e pur intamplatoare)

2 comentarii:

ade spunea...

siiigur intamplatoare:)) ar trebui ca f. multi sa se regaseasca in descrierea ta. Ti-as propune si eu cativa "clienti", dar ma abtin, pt. ca la un moment dat prostia iese la suprafata singura;)

Claudia Spridon spunea...

cred ca stiu pe cine ai propune...i have a slight guess:)) sa am oare dreptate? dap, prostia iese la suprafata intr-un final...si cine e om destept stie sa traga borderline intre oamenii cu adevarat inteligenti si cei care doar "tin cu dintii" de o functie