Pagini

vineri, 24 iulie 2009

Pentru ce?


Ne epuizam psihic. Ne epuizam fizic. Muncim mai mult decat e cazul. Petrecem la job chiar si 12 ore cateodata. De multe ori nu avem nici timp sa mancam. Mai mult, devenim din ce in ce mai dependenti de cofeina. Alegem sa ramanem peste program pentru a indeplini unele task-uri ramase nerezolvate. Uitam sa dormim. Uitam sa ne odihnim. Iar uneori, uitam sa ne relaxam. Putinele momente in care facem lucrul asta sunt momentele in care obositi, ramanem cu privirea in gol in autobuz, in metrou sau in troleu.

Ne implicam in diverse proiecte. Le coordonam. Facem rost de bani. Sau macar incercam. Negociem. Si atunci cand obtinem cate un rezultat, ramanem cu un gust amar. Pentru ca altii nu stiu sa ne recunoasca meritele asa cum ar trebui. Si suntem dezamagiti. Deopotriva de noi, pentru ca succesul ajungem sa il percepem ca pe un esec si deopotriva de ceilalti, pentru ca nu ne apreciaza.

Organizam diverse evenimente si incercam sa stabilim totul in cele mai mici detalii. Ca sa promovam ceva - o idee, un concept. Uneori, incercam sa pastram o traditie, si sa o perpetuam, dar in acelasi timp, incercam sa venim cu un suflu nou, cu o amprenta specifica. De multe ori, ajungi sa fii din nou dezamagit. De data asta, nu de tine, ci de lipsa de interes a unora.
Si te intrebi: Se merita??


Vrem sa avem succes. Vrem sa iesim in fata. Vrem sa fim mandri de noi insine. Vrem sa ii determinam pe altii sa fie mandri de noi. Ne implicam ca sa castigam experienta. Ne implicam ca sa ne putem dezvolta, pe doua planuri, cel personal si cel profesional. Ne zbatem, pentru ca vrem sa ajungem sus. Din pacate, ajungem sa nu mai tinem cont de noi, de propria noastra persoana. Ajungem sa ne ignoram familia si pe cei apropiati si preferam sa ne indepartam, incetu ' cu incetu' de ei. Alegem sa fim singuri.
Si ma intreb: pentru ce???

Niciun comentariu: